• Kontakt

Krisberedskap

Vid större olyckor eller nödlägen kommer det att finnas information till allmänheten på vår förstasidan som kommer att få ett annat utseende vid en kris, på den här sidan och tillhörande undersidor.

För att de som drabbas ska kunna få och lämna information sätter kommunen vid en eventuell krissituation upp en informationscentral. Dit kan du också vända dig om du behöver hjälp att ta dig till utrymningsstationen eller om någon saknas.

Telefonnumret till kommunens upplysningscentral vid en kris är 0280-184 00

Kommunens krisinformation: www.malung-salen.se/kriswebb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

QR-kod för inladdning av vår kriswebb

QR-kod till kommunens Kriswebb

Krisinformation.se

Krisinformation.se är en webbplats som förmedlar information från myndigheter och andra ansvariga om hur de hanterar olika kriser - före, under och efter krisen. Webbplatsen riktar sig till allmänhet och media och ska underlätta för dig att hitta till den information du söker.

Här hittar du webbpolatsen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och en lista som alltid ger dig de fem senaste nyheterna från den sajten.

Länsstyrelsens upplysningscentral

Vid allvarliga händelser, till exempel vid utsläpp från en kärnteknisk anläggning, upprättas en upplysningscentral på länsstyrelsen. Hit kan allmänhet och företrädare för olika organisationer vända sig för att få råd och information om den inträffade händelsen. Telefonnumret till upplysningscentralen meddelas via media.

Sidan uppdaterad 2021-03-02 av