• Kontakt

Årets dansbandsvecka inställd

2020-05-07

Svenska Dansbandsveckan i Malung har fram tills nu hoppats att man skulle kunna genomföra årets dansbansveckan, men kommittén har beslutat att ställa in 2020 och välkomnar istället tillbaka till 18-24 juli 2021

Dansbandsveckan har följt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och utifrån det dragit slutsatsen att det inte kommer att vara genomförbart att samla så många människor i Malung, skriver de i ett pressmeddelande.

Det finns heller inget idag som tyder på att Folkhälsomyndigheten kommer att ändra på rekommendationen om begränsningen av folksamlingar på max 50 personer utan att det även kommer att gälla framåt.

Dansbandsveckan vill absolut inte orsaka att viruset sprids vidare bland sina dansgäster, dansbanden, artister, funktionärer, sponsorer och Malungsbor. Hälsan går alltid i första hand.

Beslutet att ställa in är oerhört tråkigt och tungt för arrangörerna att fatta. Dansbandsveckan i Malung är ju ”årets roligaste vecka” för alla dansband och dansgäster från hela Norden och för många företag, föreningar, sponsorer och Malungsborna. Arrangörerna hoppas ändå att alla har förståelse för beslutet, trots att det får stora negativa konsekvenser för så många.

Biljettköpare kommer att erbjudas 2 alternativ:

1. Att acceptera att komma till Svenska Dansbandsveckan 18-24 juli 2021 och behålla sin nu köpta biljett och att den gäller för entré till Dansbandsveckan 2021.

2. Att önska återbetalning av pengarna. Återbetalning sker då till angivet konto.

Alla biljettköpare kommer att få ett mail från biljettleverantören Tickster med info om hur återbetalning av redan köpta biljett kommer att gå till om man väljer det alternativet.

Mer information finns på dansbandsveckan.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad 2020-05-07 av