Logotyp för Malung-Sälens kommun, länk till startsida

Google Translate

Translate the page to English with Google Translate. You can choose another language after the click Translate the page to English.

Lasse Ingvarsson får idrottspriset 2024

Kultur- och fritidschef Linda Örneblad, Lasse Ingvarsson och Åsa Hedlöf (S) ordf. kultur- och fritidsnämnden.

Motocrossåkaren Lasse Ingvarsson som tävlat i 60 år och fortfarande är med i världseliten får kommunens idrottspris 2024.

Motiveringen

Årets idrottspris går till en person som tävlat i sin sport i sextio år och är fortfarande med i världseliten. Han har tävlat både individuellt och i lag och har medaljer från både EM- och VM-tävlingar. Sju av medaljerna är VM-guld.

Pristagaren är en riktig lagspelare både på tävlingsbanan och i hemmaklubben där hans långa engagemang och hans aldrig sinande förmåga att inspirera och entusiasmera bidrar till den goda stämningen. Han anses vara en levande legend inom sin sport och med hans mångåriga erfarenhet och kunskap har han inga problem att hjälpa andra.

Sidan uppdaterad: 2024-04-11

Fler nyheter

  1. 29 april 2024

    Under sommaren kommer vi tillsammans med Malungshem och VAMAS, upphandla ramavtal gällande vinterväghållning. Vi bjuder in till möte för att få in...

  2. 26 april 2024

    KSAU har nu beslutat att det ska vara tillåtet att elda ris och annat trädgårdsavfall på tomten i Malung-Sälens kommun.

  3. 26 april 2024

    Vi söker en naturligt trygg och engagerad ledare som vill ta yttersta ansvar för såväl strategiska som operativa frågor samt leda vår verksamhet oc...